Kunst en Kitsch in Haarlem? | Seinwezen

datum: dinsdag 14 november 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Kunst en Kitsch in Haarlem | Seinwezen

Lionsclub Haarlem-Spaarne organiseert een taxatie- en meubelrestauratieadvies-avond. Uw objecten (bijv. keramiek, sieraden, glas, servies, schilderijen, meubels) worden getaxeerd door de gecertificeerde taxateurs Aad Aanhane en Patricia Jansma en meubelrestauratieadvies wordt gegeven door Janneke Booijink en Barbara Visser.

De entree is €10,- p.p. (inclusief kop koffie of thee). Plus €10,- per object (maximaal 3 objecten p.p.). Bij binnenkomst krijgt u per object een nummer dat de volgorde aangeeft van de objectbespreking voor taxatie en/of meubelrestauratieadvies.

Opbrengst is bestemd voor een goed doel.
De opbrengst wordt geschonken aan het instrumentenfonds van 'Stichting Samen Muziek' van Wereldmuziekschool Haarlem. Het fonds maakt de aanschaf van muziekinstrumenten mogelijk voor kinderen waarvan de ouders het instrument niet kunnen financieren voor de muziekles. Bijv. voor het project ‘My Own Band’ waarin jongeren uit Schalkwijk in staat worden gesteld om samen, met intensieve lessen en begeleiding, drie jaar lang aan hun eigen band te schaven. Meer info zie http://www.wereldmuziekschool.nl

Meldt u zich snel aan via haarlem.spaarne@lions.nl want zowel het aantal personen als het aantal te behandelen objecten is beperkt. Gaarne bij uw aanmelding ook het aantal objecten dat u meeneemt opgeven.

bron: https://www.facebook.com/events/127385077934429/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overveen | 112 alarmeringen Overveen | Goedkoop Tanken in Overveen | Supermarkten in Overveen | Weerbericht Overveen